back to urticaria day
Language

Cataluña

Urticariaday2018 "Fes-ho millor!"

El cinquè Urticariaday2018 internacional tornarà a celebrar-se el 1 d'octubre. El lema d'enguany és "Fes-ho millor!" Aquest desig s'aplica a tots els pacients en el món que pateixen d'urticària, especialment aquells que es veuen afectats per la urticària crònica, és a dir, de llarga durada. ¡Es calcula que hi ha 70 milions de persones a tot el món!

El Urticariaday hauria encoratjar a tots els pacients amb urticària a que no es rendeixin, sinó que recuperin les seves velles vides amb l'ajuda d'altres pacients i doctors afectats. Anime als altres també! Comparteixi les seves experiències sobre com va aconseguir no rendir malgrat totes les dificultats i comparteixi les seves experiències amb tots els pacients en www.urticariaday.org oa #uday o #urticariaday. Expandir el seu pròpia xarxa a través de la comunitat d'urticària gran i activa a nivell mundial i experimenti suport, ajuda i assistència en qualsevol moment. Perquè fins i tot si de vegades se sent així: No estàs sol amb la urticària! ¡Inspira a altres i organitza el teu propi esdeveniment! Què li sembla organitzar un flash mob d'urticària o configurar un grup d'autoajuda (si encara no té un)? Feu que el seu esdeveniment sigui conegut compartint en http://urticariaday.org/urticaria-day-2018/events. Potser pugui convèncer el seu metge perquè ofereixi una capacitació en urticària a altres metges. Cada contribució compte: fes que Urticariaday2018 tingui èxit juntament amb nosaltres a tot el món!

Qui som "?" Nosaltres "som tots nosaltres! Pacients, doctors, organitzacions, tu i jo. Tota persona involucrada en Urticariaday2018 és part de la Xarxa de Urticària. Ajudeu-nos a ajudar-lo a vostè ia altres pacients explicant-los a altres sobre Urticariaday2018. Utilitzeu una varietat d'eines de comunicació per compartir informació sobre Urticariaday2018 l'1 d'octubre: per exemple a Twitter o Facebook, en vincular aquesta pàgina o al compartir les seves experiències amb altres.

Urticariaday2018 compta amb el suport de UCARE - Urticària Centers of Reference and Excellence i està inspirat en UNEV, la xarxa d'urticària e.V., daab e.V. i moltes organitzacions a tot el món. Junts ens esforcem per millorar les condicions i el tractament dels pacients amb al·lèrgies i urticària.

info